ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Електронний кабінет: зміни до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків онлайн

Інше
Тип: Приватне
Додано: 29.12.2021 о 11:33:13
Опис пропозиції:
ДПС запроваджено електронний сервіс, в рамках якого фізична особа через меню «Ведення звітності» приватної частини Електронного кабінету може створювати та направляти до ДПС України: облікову картку фізичної особи - платника податків, яка водночас є заявою для реєстрації в ДРФО, а також заяву про внесення змін в ДРФО.
Також, фізична особа має можливість надати копії документів, необхідних для реєстрації або внесення змін в ДРФО, та обрати контролюючий орган, в який фізична особа може звернутись для отримання документа, що засвідчує реєстрацію в ДРФО.
Підтвердження подання заяви в ДПС України є отримання першої квитанції в електронному вигляді, в якій зафіксовано дата та час подання заяви. Інформацію про результат розгляду заяви фізична особа може отримати у вкладці «Вхідні/Вихідні документи: повідомлення про результати обробки Облікової картки фізичної особи – платника податків, повідомлення про результати обробки заяви».
Порядок та процедура внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (ДРФО) та отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків регулюються Положенням про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженим наказом МФУ від 29.09.2017 №822.
ГУ ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №75116 Електронний кабінет: зміни до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків онлайн на board.if.ua переглянуто: 304 раз(и,ів)