ГоловнаПерейти на головну сторінку Освіта та навчання Київ Послуги Київ Освіта та навчання Київ

Дистанційні курси і кореспондентські курси архівної справи діловодства документообігу зоопсихології натуропатії нутриціології дієтології

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 29.04.2024 о 16:21:31
Дистанційні курси і кореспондентські курси архівної справи діловодства документообігу зоопсихології натуропатії нутриціології дієтології, фото 1
Опис пропозиції:
Європейська академія дистанційної освіти пропонує дистанційні (онлайн) і кореспондентські (навчальні матеріали надсилаються поштою) курси професій (адміністратор, анімалотерапевт, архівіст, бухгалтер, діловод, секретар і т.д.), валеології і велнес, косметолога-натуропата, нутриціології і здорового харчування, натуропатії (апітерапія, ароматерапія, гірудотерапія, кристалотерапія, фітотерапія, фунготерапія і т.д.), біоенергетики і енергетичної медицини, східної медицини (акупунктура, традиційна китайська медицина, тибетська медицина, аюрведа, ййога, цигун, Су-Джок і т.д.), езотерики (астрологія, нумерологія, хіромантія і т.д.) з наданням двох сертифікатів міжнародного зразка EADE - електронного (підписаного КЕП) і на папері, двома мовами (державною і англійською). Очних курсів немає. Пробних уроків поки що теж.


Пропонуємо більше 300 курсів. Навчаємо студентів з 2017 року. У нас навчаються студенти з усього світу.
Наразі є можливість записатися по акційній ціні. За навчання можна сплатити частинами.
Ціни: від 550 грн.
Додаткова знижка при замовленні від двох курсів і одночасній сплаті за них!
У нас ще є Центр здоров'я "Натуропат". Центр здоров'я "Натуропат" пропонує онлайн консультації випускників Європейської академії з натуропатії, валеології і нутриціології, народної медицини (знахарство і православне цілительство), біоенергетики та енергетичної медицини, езотерики, соціоніки.
Онлайн-консультації з бухгалтерського і податкового обліку, податкового законодавства. Бухгалтерські послуги, ведення бухгалтерського і податкового обліку для малого бізнесу (міні і мікро-підприємств) на спрощеній системі оподаткування.


Термін навчання 1 і 2 міс на онлайн курсах, 2, 3, 4 міс на кореспондентських курсах. Набір триває.
Додаткова знижка при одночасному замовленні (оплаті) від двох курсів!
Ціни змінені у бік значного зниження (уточнюйте при зверненні)!
У нас також вже давно працює система винагород за лояльність, а саме - бонуси, подарунки і призи, призові бали, реферальна (партнерська) програма.

Як з нами зв'язатися: сайт навчального закладу, а саме онлайн-консультант, Telegram, Instagram Дірект, Facebook сторінка нашої Європейської Академії Дистанційної Освіти і електронна пошта.
Особистий Куратор, до якого можна звернутися з будь-яким питанням щодо навчання, за умов і під контролем якого буде проходити весь навчальний процес. Щоденна і без вихідних та свят технічна підтримка від нашої Служби Підтримки!
Сплатити за курси можна такими способами: за реквізитами, на сайті або через Liqpay!


Зручні, вигідні формати навчання без відриву від роботи і навчання. Без обмежень за освітою і відстані. Обмеження у нас лише за віком: від 18 років до 55 (але можливі виключення для тих, хто старше 55 років, це вирішується в індивідуальному порядку). Ви самі плануєте свій день та час, можна вчитися з будь-якої точки планети, у будь-який час, коли вам легше і зручніше.
Тільки актуальна інформація.
Без НМТ, без вступних іспитів. Курси по інтересам. Професійна підготовка, перепідготовка, перепрофілювання. Додаткова освіта. Допомогаємо з відкриттям бізнесу. Досвідчені, кваліфіковані куратори, методисти.
Будь-який рівень підготовки! Але можна до нас у будь-який момент вступити і навчатися, не маючи при цьому жодної підготовки.
Запрошуємо також іноземців і емігрантів на навчання (тих, які знають українську мову).
Більше подробиць на сайті і при особистому зверненні до наших онлайн-операторів.
Від: Тетяна Борисівна
На сайті з: 03 лютого 2022 р.
Київ, Київська область
Ціна: 550 грн.
Стан: Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №76896 Дистанційні курси і кореспондентські курси архівної справи діловодства документообігу зоопсихології натуропатії нутриціології дієтології на board.if.ua переглянуто: 337 раз(и,ів)