ГоловнаПерейти на головну сторінку Виробниче обладнання Полтава Техніка, обладнання Полтава Виробниче обладнання Полтава

Виготовлення пружин із бронзи Бр0Ц4-3

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 15.04.2024 о 07:41:25
Виготовлення пружин із бронзи Бр0Ц4-3, фото 1
Опис пропозиції:
Виготовлення пружин стиснення, розтягування, кручення з цинково-олов'яної бронзи Бр0Ц4-3.
Пружина бронзова, пружина з бронзи.
Бронза Бр0Ц4-3 належить до цинково-олов'яної бронзи. Як легована добавка використовується цинк, який здешевлює вартість сплаву, сприятливо впливаючи на його експлуатаційні характеристики і фізичні параметри. Зокрема, він збільшує рідинну плинність, одночасно знижуючи температуру кристалізації сплаву і вміст у ньому газоподібного водню. У результаті підвищується міцність бронзи БрОЦ4-3 і стійкість до фрикційного впливу. З неї отримують гвинтові циліндричні пружини і пружинні деталі з високим модулем пружності - 9500МПа. Вона слугує матеріалом для виробництва натяжних пружин, які використовуються під час виробництва магнітно-електричних гальванометрів. При невеликих розмірах і малій масі, такі пружини мають стабільні пружні властивості і збільшують механічну міцність приладу.
Для виготовлення пружин стиснення з бронзи Бр0Ц4-3-3 1, наше підприємство використовує дріт за ГОСТ 5222-72. Висока пластичність матеріалу дає змогу використовувати його для навивки пружин із дроту діаметром до 12 мм.
Можлива доставка: Нова Пошта, Самовивіз
Від: Сергій Степанович
На сайті з: 28 листопада 2022 р.
Полтава, Полтавська область
Ціна: 600 грн.
Стан: Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №85852 Виготовлення пружин із бронзи Бр0Ц4-3 на board.if.ua переглянуто: 176 раз(и,ів)