ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Вінниця Бізнес Вінниця Інше - Бізнес Вінниця

Купити пружини стиснення і пружини розтягування в Україні

Продам/Купити
Тип: Приватне
Додано: 29.11.2022 о 22:45:33
Купити пружини стиснення і пружини розтягування в Україні, фото 1
Опис пропозиції:
Якщо Вам потрібно купити пружини стиснення або пружини розтягування від 1 штуки, то ласкаво просимо до нашого інтернет-мaгазину пружин. Ми допоможемо Вам вибрати і придбати пружину найвищої якості. В інтернет-мaгазині готових пружин ми пропонуємо великий асортимент пружин на стиснення і пружин на розтягування від українського виробника.
Купити пружини стиснення або пружини розтягування можна онлайн, зробивши замовлення на сайті. Пружини на стиск є в наявності з гальванічним покриттям, цинкуванням. Пружини на розтяг є в продажу з зацепами, вушками, кільцями.
Наш інтернет-мaгазин по продажу пружин пропонує купити пружини стискування і пружини розтягнення по самим вигідним цінам в Україні. Пружини стиснення й пружини розтягування придбати можна в роздріб з наявності. Продаж пружин стиску і пружин розтягу здійснюється з доставкою по всій Україні.
На сайті нашого мaгазину також можливо замовити виготовлення пружин під замовлення. Виробництво пружин на замовлення здійснюється за кресленням, зразком або за розмірами замовника.
Від: Володимир
Винница, Вінницька область
Ціна: 1 грн.
Стан: Інше - Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №85887 Купити пружини стиснення і пружини розтягування в Україні на board.if.ua переглянуто: 180 раз(и,ів)