ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

В який термін податковий орган погоджує платнику єдиного внеску довідку на виплату заробітної плати?

Інше
Тип: Приватне
Додано: 29.12.2022 о 15:00:19
Опис пропозиції:
Відповідно до п. 6 Порядку прийняття надавачами платіжних послуг на виконання платіжних інструкцій на виплату заробітної плати, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 16.09.2022 № 291, платникам єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, які звертаються до контролюючих органів за погодженням довідки-розрахунку, у якій сума перерахування єдиного внеску менша ніж 22 відсотків суми коштів для виплати заробітної плати, у зв’язку із застосуванням максимальної величини бази нарахування єдиного внеску, та які протягом дванадцяти календарних місяців, що передують даті звернення до контролюючого органу за видачою довідки не допустили порушень законодавства про нарахування та сплату єдиного внеску, за рішенням керівника контролюючого органу або уповноваженої ним особи надається довідка про видачу коштів для виплати заробітної плати без перевірки сум сплати єдиного внеску (в електронній або паперовій формі) за формою згідно з додатком 2 до Порядку № 291.
Контролюючий орган погоджує Довідку у термін, визначений статтею 20 Закону України від 02 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян» не пізніше п’ятнадцяти днів від дня отримання звернення.
Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №86827 В який термін податковий орган погоджує платнику єдиного внеску довідку на виплату заробітної плати? на board.if.ua переглянуто: 102 раз(и,ів)