ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

До бюджетів запорізьких громад надійшло понад чотири мільйони гривень плати за ліцензії

Інше
Тип: Приватне
Додано: 21.03.2023 о 11:12:28
Опис пропозиції:
У січні-лютому до місцевих бюджетів регіону спрямовано 4 мільйони 111 тисяч гривень плати за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі підакцизною продукцією. Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, лише за попередній місяць суб'єкти господарювання сплатили до скарбниць майже два мільйони гривень.
Для реалізації підакцизних товарів запорізький бізнес за два місяці отримав 603 ліцензії. Зокрема, спеціалісти податкової служби видали 195 дозволів на право роздрібного продажу алкогольних напоїв, 236 документів для торгівлі тютюновими виробами, 71 – на реалізацію пива та 29 – сидру тощо. Також продовжено термін дії 1354 ліцензій, анульовано 229.
Нагадаємо, ліцензія на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додання спирту), видається на кожний окремий електронний контрольно-касовий апарат (книгу обліку розрахункових операцій), що знаходиться у місці торгівлі.

Докладну інформацію з питань оподаткування читайте на субсайті податкової служби регіону: https://zp.tax.gov.ua/.

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №89562 До бюджетів запорізьких громад надійшло понад чотири мільйони гривень плати за ліцензії на board.if.ua переглянуто: 186 раз(и,ів)