ГоловнаПерейти на головну сторінку Інше - Бізнес Запоріжжя Бізнес Запоріжжя Інше - Бізнес Запоріжжя

Підприємства Запорізької області сплатили 269 мільйонів гривень податку на прибуток

Інше
Тип: Приватне
Додано: 24.05.2023 о 09:48:09
Опис пропозиції:
За чотири місяці запорізькі суб'єкти господарювання перерахували до бюджетів усіх рівнів 269 мільйонів 594 тисячі гривень податку на прибуток.
Як зазначив в.о. начальника Головного управління ДПС у Запорізькій області Руслан Рачинський, до державного бюджету сплачено 228 мільйонів 526 тисяч гривень, до місцевих бюджетів надійшло понад 41 мільйон гривень.
У квітні підприємства регіону спрямували до бюджетів майже 25 мільйонів гривень податку на прибуток.
Нагадаємо, 22 травня завершується термін сплати податку на прибуток за I квартал 2023 року, податку на прибуток підприємств за угодою про розподіл продукції за I квартал 2023 року, а також частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об'єднаннями за результатами фінансово-господарської діяльності за I квартал 2023 року. А 31 травня – останній день сплати авансового внеску з податку на прибуток підприємств з пунктів обміну іноземних валют за травень 2023 року.

Отримуйте більше податкової інформації на субсайті Головного управління ДПС у Запорізькій області: https://zp.tax.gov.ua.

Головне управління ДПС у Запорізькій області
Від: Ольга
Запоріжжя, Запорізька область
Ціну не вказано

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №91590 Підприємства Запорізької області сплатили 269 мільйонів гривень податку на прибуток на board.if.ua переглянуто: 91 раз(и,ів)