Звернення

Інше
Тип: Приватне
Додано: 18.01.2024 о 08:20:02
Опис пропозиції:
Що людина може зробити для Бога?. Він створив Всесвіт, землю, і все чим ми користуємось-Його. Бог не потребує служіння рук людських. Навіть спасіння Він дає як подарунок, через благодать. Один чоловік Давид, зацікавив Бога, що захотів побудувати Йому дім.

До чого я це?

Останнім часом дуже рідко чути Слово Боже по радіо та телебаченню. Ми вирішили створити програму на 12 каналі телебачення( на кошти десятини-десята частина доходу на справу Божу ), де б читалось Слово Боже-Біблія, щоб воно звучало в кожній домівці. З допомогою студії нам це вдалося

( програма виходить в суботу в період з 10.30-11.00 та неділю в період 18.30-19-00). Але, щоб ця програма діяла, зростала, необхідні ресурси, кошти.

Авраам добровільно пообіцяв Богові віддавати десятину з свого прибутку, не для того, щоб привернути увагу до себе, а в знак вдячності.

Я пропоную залучитися до розповсюдження Слова Божого, приєднатися до розпочатої справи, тим самим залишити вагомий внесок на землі, для нас же, людей. І ніколи навіть не подумати, що ми робимо це для Бога.

Примітка: створення однієї передачі, яка звучить 5 хв в ефірі – вартує 3500 грн.( в плані організувати таку передачу кожен день, та збільшувати її тривалість)

Щоб це діяло, з Божою допомогою та з Вами, це можливо.

Чекаю Вашого рішення. Долучайтесь до добродійства, запевняю, що будете мати відчуття занятості в важливій справі, отримаєте душевне заспокоєння та той мир, які дарує тільки Бог.

Наполегливо прошу повідомити навіть якщо відповідь буде – ні.
Вид дозвілля: Активний відпочинок
Від: Шепелюк Олександр Феофанович
Луцьк, Волинська область
Ціну не вказано
Стан: Нові

Ваша безпека!

За будь-яких умов, уникайте передоплат і не відправляйте дані ваших банківських карт.

Оголошення №88633 Звернення на board.if.ua переглянуто: 301 раз(и,ів)